Lasa-ne un mesaj

Date contact

 • BMR SOFT SRL
  str. Albert Einstein nr. 5 /3A
  Cluj-Napoca, 400045
 • contact@avanticart.ro
 • 0746.737.696 - vânzări (Bogdan)
 • 0745.775.275 - tehnic (Mihai)
 • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
  Sambata - Duminica: Inchis

Despre Avanticart

Aventura pentru Avanticart a pornit în 2003, când i-am considerat nebuni pe niște clienți din Germania care voiau să își deschidă un magazin online de șosete și dresuri (cine cumpără șosete pe internet, right?). Am luat totuși în considerare propunerea lor de a ne ocupa noi de tot ce ține de partea tehnică, iar în 2007, pe baza experienței avute, am pornit propria noastră platformă de magazine online.

Avanticart este o platformă premium, care integrează de la softul de gestiune, la casa de marcat și până la centrala telefonică, astfel încât magazinele online (și offline) ale clienților noștri să se poată concentra pe calitatea serviciilor, promovarea magazinului și maximizarea profitului.

Lucrurile nu se opresc aici - pe termen lung ne-am propus să devenim cea mai bună platformă de eCommerce din lume, iar pentru 2015, 2016, 2017, 2018 avem planificată lansarea internațională. În 2019 am facut în sfârșit pasul spre piața internațională și ne-am dat seama cât de veche e pagina asta :)

Avanticart este partener Trusted.ro

Trusted.ro

Prin parteneriatul încheiat cu TRUSTED.ro, Avanticart garantează calitatea magazinelor online pe care le creează, angajându-se să le construiască din punct de vedere tehnic respectând standardele TRUSTED.ro.

Astfel, Avanticart.ro dorește să ofere un avantaj clienților săi (magazine online), să-i îndrume de la început spre un mediu transparent, conform legislației în vigoare, pentru a beneficia la rândul lor de încrederea clienților finali.
Mai multe detalii pe trusted.ro.

© 2003 - 2022. «BMR SOFT SRL». Toate drepturile rezervate.