O alegere inteligentă și o alternativă completă la Magento

Dacă te-ai apucat de citit aici, probabil ai un magazin cu Magento 1.x. Ești în căutarea unei opțiuni mai bune? Cum soluția ta de eCommerce este deja End of Life (EOL), nu e nevoie să tot aștepți împreună cu alți mii de manageri nesiguri de ceea ce o să se întâmple în viitorul apropiat.

Știm cu toții deja – să rămâi cu Magento nu va fi chiar cea mai simplă soluție. Magento 2 nu este doar un alt upgrade, e un proiect complet nou pentru magazinul tău. Iar dacă tot trebuie să o iei de la capăt încă o dată, consideră și alternativa Avanticart: o soluție completă de comerț online și offline, cu sisteme ERP, WMS și B2B dezvoltate in-house, în spatele căreia stă o echipă cu multă experiență.

Iunie 2020 a fost ultima lună când Magento 1.x a mai avut suport asigurat. Și oricum... ne aflăm la mare distanță de ultima lansare importantă, din 2014! Sigur, cele mai multe bug-uri au fost probabil identificate și soluționate până acum. Ai putea zice că iunie 2020 a trecut și magazinul tău încă funcționează foarte bine, nu s-a întâmplat nimic grav. Este adevărat, și poate nici n-o să apară un bug grav, dar... nu ți-au mai fost oferite funcționalități noi din 2014! Plus că și toate extensiile sunt EOL de vreme ce developerii au încetat să mai lucreze la ele.

În loc să începi iar de la zero, credem că ar trebui să oferi o șansă Avanticart și iată de ce.

Merită e puțin spus!

Spre deosebire de Magento, Avanticart nu este doar codul din spatele website-ului tău. Dacă te oprești la vechea soluție, atunci ori primești codul pe gratis – ediția comunitară – sau îl cumperi cu licență – ediția pentru companii – de la proprietarul Adobe. După ce ai codul sursă, trebuie să angajezi o echipă de developeri care să creeze site-ul, apoi să te chinui cu hosting-ul și cu anevoiosul support.

Ai nevoie și de feature-uri noi? Atunci e vremea să angajezi iarăși echipă, fiindcă aproape sigur vei avea nevoie de două sau mai multe extensii. Iar cu cât adaugi mai multe, cu atât devine mai complicat să întreții și să te asiguri că totul funcționează ca uns. Dacă deja sună obositor, atunci n-ar trebui să mai lași magazinul să pară că e ținut în funcțiune cu bandă scotch.

Avanticart e mult mai mult decât codul din spatele site-ului tău. E o echipă extraordinară cu mai bine de 15 ani de experiență în eCommerce, care are grijă constant de magazinul tău:

  • Găzduit pe serverele noastre sigure cu uptime 100% de Black Friday
  • Fiecare extensie de care ai nevoie a fost creată de noi
  • Totul funcționează ca uns deoarece avem toate datele într-un singur loc (Single Source of Truth)
  • Obții eficiență maximă cu soluții ERP, WMS și B2B dezvoltate in-house
  • Serviciile noastre sunt bazate pe un abonament lunar, așa că lucrăm ca vânzările tale să crească!

La fel ca și competitorii noștri mamut, Avanticart a fost construit să susțină milioane de comenzi. Dar spre deosebire de oricare dintre ei, ne concentrăm personal pe fiecare magazin în parte din lista noastră limitată de clienți redutabili.

Nu te costă nimic să arunci o privire peste ceea ce oferim, iar orice discuție și prezentare ne fac plăcere. Suntem oameni faini. Aruncă o privire pe site, trimite-ne niște întrebări și hai să propulsăm magazinul tău online până în stratosferă!

Vezi interviul cu Guara – unul din magazinele migrate de pe Magento.

Mai multe despre realizările noastre, prețuri & funcționalități.

Avanticart este partener Trusted.ro

Trusted.ro

Prin parteneriatul încheiat cu TRUSTED.ro, Avanticart garantează calitatea magazinelor online pe care le creează, angajându-se să le construiască din punct de vedere tehnic respectând standardele TRUSTED.ro.

Astfel, Avanticart.ro dorește să ofere un avantaj clienților săi (magazine online), să-i îndrume de la început spre un mediu transparent, conform legislației în vigoare, pentru a beneficia la rândul lor de încrederea clienților finali.
Mai multe detalii pe trusted.ro.

© 2003 - 2024. «BMR SOFT SRL». Toate drepturile rezervate.